Care este prețul unei teze la comandă?

Există o multitudine de factori care influențează asupra prețului final, din acest considerent costul unei lucrări la comandă variază de la caz la caz. Pentru o estimare corectă vă rugăm să completați formularul de comandă. Ținem să menționăm că completarea și expedierea acestui formular este doar în scop informativ și nu vă obligă la careva acțiuni suplimentare.

 

Percepeți avans?

Ținînd cont de natura serviciilor prestate, nu putem iniția anumite acțiuni întru executarea comenzii fără a avea o minimă garanție și din partea dvs. Drept urmare, percepem un avans în mărime de 30% din prețul stabilit, restul sumii urmînd să achitați la final, dupa ce vă prezentăm lucrarea integrală.

 

Care este modalitatea de plată?

1) Depunere de numerar la bancă

 

Cum primesc lucrarea?

Lucrarea vă va fi prezentată în format electronic, iar în acest scop vi se generează un link securizat. Achitînd suma integrală, dvs. veți primi pe mail versiunea word a fișierului.

 

Doresc să primesc lucrarea pe capitole. Este posibil acest lucru?

Da, oferim posibilitatea livrării lucrării în 2 etape, achitarea având loc în cîteva etape. Această regulă nu se extinde și asupra tezelor elaborate în regim de urgență.

 

Care sunt termenii de executare?

Termenul de realizare a unei lucrări la comandă în regim standard variază în dependență de tipul lucrării. Astfel tezele de an, proiectele de specialitate și rapoartele de practică se elaborează în decurs de 2 săptămâni, tezele de licență în decurs de 2-3 săptămâni, tezele de master în decurs de 3-4 săptămâni. Executăm lucrări și în termeni mult mai restrânși, în special în perioada lunilor martie-mai!

 

Ce garanţii oferiţi?

În contextul în care există o multitudine de site-uri specializate în prestarea serviciilor de redactare la comandă, unele cîștigînduși notorietatea în timp, altele mai puțin, este firesc să doriți și dumneavoastră anumite garanții pentru a nu fi înșelați. Cel mai important lucru care trebuie să-l rețineți este faptul că datorită sistemului implementat, noi vă oferim posibilitatea să vizualizați lucrarea timp suficient încît să vă asigurați că corespunde cerințelor înaintate de dvs. și abia după analiza minuțioasă a acesteia aveți posibilitatea să achitați restul sumii. Spre deosebire de unii “concurenți” care practică întîlnirea în stradă, neoferindu-vă timp efectiv pentru a lua cunoștință cu conținutul lucrării, vă puteți alege și cu mîța-n sac și fără bani!

 

Sunteți la curent cu implementarea sistemului antiplagiat?

Da, suntem la curent cu implementarea sistemului antiplagiat într-o serie de instituții de învățământ superior precum Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea de Stat din Moldova (USM), Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM) și altele. Cert este că atîta timp cît o lucrare este executată conform regulamentului, respectând toate normele de rigoare (inclusiv ce țin de plagiat), dumneavoastră nu trebuie să aveți nici o îngrijorare în acest sens!

 

Modificările ulterioare le realizaţi contra cost?

Toate modificările ulterioare noi le efectuăm în mod gratuit, indiferent de numărul solicitărilor. Termenul de post-redactare se stabilește de comun acord cu dumneavoastră, în dependență de volumul de lucru.

 

Prezentarea în PowerPoint se achită suplimentar?

Da, acest serviciu este unul opţional şi e contra cost.